Notícies

01/01/2022
Tallers Engloba't, tallers audiovisuals de cinema cooperatiu 2022
Tallers EngLHoba't, tallers audiovisuals de cinema cooperatiu 2022Veure imatge de Tallers Engloba't, tallers audiovisuals de cinema cooperatiu 2022 (nova finestra)

El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix de nou l'any 2022, els tallers audiovisuals de cinema cooperatiu "Engloba't".
Taller que vol fomentar la reflexió dels i les joves sobre què vol dir cooperar per un món global més just. El taller es fa a través de mitjans audiovisuals, partint d'una visió no etnocèntrica del que és la diversitat cultural que permet valorar els drets humans, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social com a fites reals i vivencials. Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet / GlobaL'H, Curts internacionals de Cooperació. Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius d'IES i cicle superior de secundària de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o bé en Casal de Joves. Qui participi en els tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al Festival que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes de novembre 2022. Aquesta edició l'oferim presencial

Per trobar més informació: INTRO i per fer la reserva  AQUÍ

Taller audiovisiual Engloba't  adreçat a ESPO,  joves a partir de 16 anys i ESO: 14-16 anys

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans