Notícies

11/10/2021
Presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021 
Presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021 Veure imatge de Presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021  (nova finestra)
El dia 15 d'octubre a les 19 h, a l'iFP Planeta de L'Hospitalet, tindrà lloc la presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021.
Durant la presentació es faran públiques les tres premisses que han de seguir tots els curtmetratges rodats dins la categoria Metropolis.
 
El Festival té també la categoria Global VIII-Curts Internacionals de Cooperació, a la qual poden presentar-se els curtmetratges i/o obres d'animació originals que estiguin filmades a partir de 2018, la durada màxima de les quals sigui de 15 minuts, incloent-hi títols de crèdit. El contingut pot ser documental o de ficció. L'edat de les persones participants en la data de finalització de les seves obres ha de ser de 35 anys o menor. Les obres presentades hi han de promoure un o més dels següents temes: la defensa dels Drets Humans, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social, així com els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

 

Presentació del Festival

Dia: Divendres 15 d'octubre de 2021 a les 19 h
Lloc: Auditori IFP Planeta L'Hospitalet (Avenida de Josep Tarradellas i Joan, 171-177)

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans