Notícies

15/02/2023 15:30:00
L’Ajuntament dona 15.000 euros per a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria
Hi ha diverses ONG i organismes amb campanyes d’ajuda a les víctimes on la ciutadania pot col·laborar
Veure imatge de L’Ajuntament dona 15.000 euros per a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet farà una aportació de 15.000 euros per donar suport a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria i col·laborar al procés de reconstrucció de les zones afectades.

El consistori s’ha posat en contacte amb diverses organitzacions amb qui manté relació i que treballen en l’àmbit de l’ajuda humanitària urgent, per oferir el seu suport. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat de L’Hospitalet s’han ofert per desplaçar-se a fer tasques a la zona afectada.

Les xifres oficials parlen de més de 35.000 morts, més de 100.000 persones ferides i de milers de persones que s’han quedat sense llar, a causa dels diversos terratrèmols que van tenir lloc a primera hora del matí del 6 de febrer a Turquia i Síria.

El terratrèmol va tenir lloc en una zona afectada per la guerra en el cas de Síria, amb milions de persones en situació de desplaçament forçat, persones vulnerables amb grans necessitats humanitàries. Turquia acull uns 3,6 milions de refugiats sirians, la majoria dels quals viuen a la zona afectada.

Si alguna entitat de la ciutat té un projecte d’ajuda a les víctimes del terratrèmol, pot presentar-la fins al 21 de febrer a la convocatòria de sol·licituds de subvencions per a entitats que portin a terme projectes de cooperació al desenvolupament, projectes d'educació i sensibilització per al desenvolupament i projectes d'ajuda humanitària, i l’Ajuntament donarà suport al seu projecte.


Campanyes de donació obertes a la ciutadania

Hi ha diverses organitzacions no governamentals (ONG) i organismes amb campanyes d’ajuda a les víctimes on la ciutadania pot col·laborar:

L’Ajuntament de L’Hospitalet farà una aportació per donar suport a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria i col·laborar al procés de reconstrucció de les zones afectades. El consistori s’ha posat en contacte amb diverses organitzacions amb qui manté relació i que treballen en l’àmbit de l’ajuda humanitària urgent, per oferir el seu suport.

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans