Notícies

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 
 • Veure imatge de Alumnes de L’Hospitalet projecten els seus curts sobre cooperació (nova finestra)
  10/06/2024 10:00:00

  Divendres va tenir lloc la cloenda del projecte de tallers audiovisuals de cinema cooperatiu En primer pla, amb la projecció de deu curts realitzats per alumnes de L’Hospitalet als Cines Filmax Gran Via.

  El projecte, impulsat pel programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de L’Hospitalet amb el suport de l’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat, fomenta la reflexió del jovent sobre la cooperació per aconseguir un món global més just amb el cinema com a eina de transformació social.

  Durant el curs, a través dels tallers audiovisuals, l’alumnat debat sobre la diversitat cultural, els drets humans, els perjudicis i estereotips, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social. I finalment, concep la idea i la temàtica del curt, fa el guió i grava amb material audiovisual professional. 

  A la 10a edició del programa hi han participat 180 alumnes de cinc centres escolars i entitats de la ciutat: l’Institut Bisbe Berenguer, el Col·legi Alpes, l’Institut Torras i Bages, l’Associació Educativa Itaca i del Casal Sant Feliu.

  Aquesta activitat es duu a terme en el context d’intervenció formativa del Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet, en la categoria GlobaL’H, Curts Internacionals de Cooperació, que se celebra anualment a la ciutat.

 • Veure imatge de XXIX Festa de la diversitat de L’Hospitalet (nova finestra)
  11/06/2024 14:00:00

  El diumenge 16 de juny, L’Hospitalet celebra la 29a edició de la Festa de la diversitat de 10 a 23 hores al Parc de la Marquesa. Una activitat per promoure la diversitat cultural organitzada per la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa en el marc de la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

  A la festa s’hi poden trobar actuacions i espectacles, un espai de jocs, tallers i activitats, estands i exposicions, així com un espai de debats. Activitats organitzades per més de 50 ONG, entitats i col·lectius de diferents àmbits, que són una mostra de les diverses cultures que conviuen a L’Hospitalet.

  Productes de comerç just, artesania de diversos països, exposicions, mostres gastronòmiques, tallers variats, concerts i circ, un programa extens d’activitats amb l’objectiu de fomentar la convivència i el respecte per la diversitat i on els ciutadans poden apropar-se i conèixer els projectes i entitats que treballen a la ciutat.

  Aquesta cita anual de la ciutat té per objectiu afavorir una nova mirada de la diversitat cultural i de la convivència al barri i a la ciutat, a través de la creació d’un espai de convivència intercultural per generar debat i reflexió, i alhora compartir projectes i diversió.

Pàgina de resultats: 1 

Accès a...

 • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
 • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
 • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans