Notícies

19/03/2022
Presentació del còmic "Vinyetes a l'escola per la Solidaritat", VI edició
Dia de la presentacióVeure imatge de Presentació del còmic "Vinyetes a l'escola per la Solidaritat", VI edició (nova finestra)
Presentació de la VI edició del còmic Vinyetes a l'escola per la Solidaritat. En aquesta sisena edició, valorem el fet que aquest treball no ha tingut cap interrupció per la pandèmia: centres escolars, alumnes, concursants, dibuixants en el projecte, l'impuls tècnic des del Programa de Cooperació, sense que la tragèdia que patíem impedís l'extraordinària vitalitat del còmic, d'aquests petits autors i de la creació artística. El còmic continua mostrant realitats amb la seva immensa capacitat narrativa, hi ha mostrat moments complexos, els drets humans i impulsant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda 2030).
És una publicació fruit compartit de grans professionals del novè art, del suport de la Diputació de Barcelona, i d'un gran especialista en el món del còmic, Antoni Guiral, de la implicació dels docents i del professorat i alumnat de les escoles Paco Candel, Menéndez Pidal, Centre educatiu Balaguer, Ramon Muntaner, CEIP Josep M. Folch i Torres, Santa Marta, Canigó S. COOP., CEIP Busquets i Punset, Pablo Neruda, CEIP La Carpa, Sant Jaume de la FEP, Azorin i CEIP Pau Vila.
 
 
Entrevista i salutació de Zapico, qui no va poder estar present a l'acte
 

Dia: 31 de març de 2022
Hora: 17:30 h
Lloc: Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans