Notícies

19/01/2022
Inauguració de l'exposició “Indestructibles. Una mirada a la generació del futur de l’Àfrica”
CartellVeure imatge de Inauguració de l'exposició “Indestructibles. Una mirada a la generació del futur de l’Àfrica” (nova finestra)

El dia 3 de febrer podeu assistir a la inauguració i visita guiada de l’exposició “Indestructibles. Una mirada a la generació del futur de l’Àfrica”, del fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa, comptarà amb la presència dels dos autors.

Indestructibles és un projecte que ha documentat les històries d'11 nenes i nens en 10 països africans com a reflex dels reptes i èxits d'un continent divers i fascinant. Es tracta d'un projecte sobre la infància africana que lluita i que és protagonista activa de les seves vides i que gràcies a la seva capacitat de superació i fortalesa es revelen al seu destí. Indestructibles és una mirada a la generació del futur d'Àfrica. Els seus autors, el fotògraf i realitzador documental Alfons Rodríguez, ha realitzat històries ocorregudes en més de 100 països i 6 continents i el periodista Xavier Aldekoa, ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l'Àfrica.

Els visitants poden accedir al lloc web del projecte per veure més imatges i cada història ampliada mitjançant el codi QR que trobareu al final de les imatges.

L’exposició romandrà oberta de l’1 al 27 de febrer

Formulari d'inscripció per a assistir a la inauguració

Agenda d'activitats de la Diputació de Barcelona

Podeu seguir per Instagram l'exposició a Gàmbia

L'Hdigital

TV L'Hospitalet minut 17/57

Dia: 3 de febrer de 2022

Hora: 19 h

Lloc: Sala d’exposicions de Can Trinxet (c. de Santa Eulàlia, 206) l'horari de Can Trinxet: Dill. a Div. de 17h a 20h i Dis. a Diu. de 10h a 14h.

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans