Notícies

Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament

Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament
Agència Espanyola de Cooperació Internacional al DesenvolupamentVeure imatge de Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (nova finestra)

L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), és una Entitat de Dret Públic adscrita al Ministeri d’Assumptes Exteriors i de Cooperació a través de la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional (SECI). El foment, la gestió i la execució de les polítiques públiques de cooperació internacional per al desenvolupament, dirigides a la lluita vers la pobresa i la consecució d’un desenvolupament humà sostenible en els països en desenvolupament, particularment els recollits dins del Pla Director vigent cada quatre anys. La Lluita contra la pobresa és l’objectiu final de la política espanyola de cooperació internacional per al desenvolupament. Aquesta, és part de l’acció exterior de l’Estat i està bassada en una concepció interdependent i solidaria de la societat internacional.

Més informació a: www.aecid.es

On coopera y les seves prioritats geogràfiques:

 • Grup A-
  Associació amplia: Amb països Menys desenvolupats, països amb ingressos baixos o països de renda mitjana baixa en els que existeixen oportunitats per establir un marc d’associació a llarg termini, basat en els principis d’eficàcia de l’ajuda, que permeti la canalització d’elevats volums d’AOD i el ús d’un ampli ventall d’instruments.
 • Grup B -
  Associació focalitzada: Amb Països Menys Avançats, Països de Baix Ingrés o Països de Renda Mitjana Baixa en el qual el programa de cooperació no permet una associació del tipus A i augmenta el seu impacte en desenvolupament si es centra en un únic sector clau o en més d'un però sota un únic enfocament, identificat conjuntament amb el país soci i amb un ús selectiu d'instruments.
 • Grup C -
  Associació per a la consolidació d'èxits de desenvolupament: Països que permeten l'establiment d'estratègies d'associació concretes per a la promoció del desenvolupament a través de l'enfortiment de polítiques públiques inclusives, la promoció de la cooperació sud-sud, la cooperació triangular i la provisió de béns públics globals.

Accès a...

 • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
 • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
 • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans